Το Board30 είναι ένα σύστημα προπόνησης με λάστιχα και τεχνικές κίνησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε ασκούμενο ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης.

Το Board30 είναι ένα αυτόνομο, πλήρες εργαλείο άσκησης που συνδυάζει την προπόνηση δύναμης με την αερόβια άσκηση σε ένα σύντομο ημερήσιο πρόγραμμα.

Είναι μία ιδανική μέθοδος άσκησης για απλούς χρήστες αλλά και προχωρημένους αθλητές αποτελώντας ένα λειτουργικό εργαλείο προπόνησης για κάθε άθλημα. Για σκληρά εργαζόμενους με περιορισμένο χρόνο, αλλά και για φανατικούς ασκούμενους εξαιτίας της απεριόριστης γκάμας των ασκήσεων και των μυϊκών ομάδων που μπορεί ταυτόχρονα να ενεργοποιήσει! Τέλος, η προπόνηση με λάστιχα είναι ασφαλής για τους μύες, βοηθά στην αποκατάσταση τραυματισμών και είναι ιδανική για κάθε επίπεδο ασκούμενου κάθε ηλικίας!

Καθώς είναι απλό στη διάταξη και το σχεδιασμό του, το σύστημα Board30 προσφέρει μια  διασκεδαστική και ρυθμιζόμενη προπόνηση και ένα ευρύ φάσμα συνδυαστικών ασκήσεων. Κάθε ασκούμενος μπορεί να ολοκληρώσει την προπόνησή του πάνω στη δική του Σανίδα, χωρίς να μετακινηθεί πέρα αυτή και χωρίς να έλθει σε επαφή με εξοπλισμό που έχει χρησιμοποιηθεί από άλλους ασκούμενους!

Η μοναδική δομή και το ποικίλο πλαίσιο επιλογών άσκησης, βοηθά στην επίτευξη του στόχου των χρηστών, κάνοντάς τους πιστούς φίλους του συστήματος!

Εκπαίδευση – Certification level 1

Για τους επαγγελματίες εκπαιδευτές, έχουμε σχεδιάσει ένα 10-ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο που συνοδεύεται από ένα εγχειρίδιο (115 σελίδες, 135 ασκήσεις με πλήρη ανάλυση τεχνικής), ώστε να δώσουμε όλα τα εφόδια στον επαγγελματία της άσκησης να εντάξει το Board30 στην ρουτίνα του.

Get On Board!!!

Real Motion is the Master Distributor for Europe.

Learn More

Talk to us about your project