ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με courier:
Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε courier. Η παράδοση συνήθως γίνεται την 2η εργάσιμη, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και πολύ μικρά νησιά όπου η παράδοση γίνεται την 4η εργάσιμη, ενώ όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, εκπτώσεων, γιορτών και λοιπών εξωγενών παραγόντων.

Με μεταφορική εταιρεία:
Οι παραγγελίες παραδίδονται από μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας για παραδόσεις εντός Αττικής. Για επαρχία μπορείτε να παραλάβετε από το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Ο χρόνος παράδοσης για Αττική είναι 2 εργάσιμες και για επαρχία 3.

Παραλαβή από το κατάστημα:
Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα κατόπιν συνενόησης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών διαμορφώνονται ως εξής:
6,20€ για αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται όλα τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές)

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προσπαθούμε πάντοτε να σας παραδίδουμε την παραγγελιά σας το συντομότερο δυνατόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός της περίπτωσης που μένετε σε περιοχή που η μεταφορική εταιρία την θεωρεί δυσπρόσιτη, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι το κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας courier ή το πλησιέστερο πρακτορείο και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Παρακαλούμε σημειώστε ότι:

  • Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.
  • Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.
  • Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων
  • Η αίτηση επιστροφής ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής.
  • Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.
  • Σε περίπτωση δικού μας λάθους, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής ή αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του προϊοντος με το σωστό με δικά μας έξοδα επιστροφής του λάθους και αποστολής του σωστού.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
  • Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.