ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Με courier:
Για την ταχύτατη αποστολή των παραγγελιών σας χρησιμοποιούμε courier. Η παράδοση συνήθως γίνεται την 2η εργάσιμη, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και πολύ μικρά νησιά όπου η παράδοση γίνεται την 4η εργάσιμη, ενώ όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα και συστημένα ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση απεργιών, ακραίων καιρικών συνθηκών, εκπτώσεων, γιορτών και λοιπών εξωγενών παραγόντων.

Με μεταφορική εταιρεία:
Οι παραγγελίες παραδίδονται από μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας για παραδόσεις εντός Αττικής. Για επαρχία μπορείτε να παραλάβετε από το πρακτορείο που θα μας υποδείξετε. Ο χρόνος παράδοσης για Αττική είναι 2 εργάσιμες και για επαρχία 3.

Παραλαβή από το κατάστημα:
Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα κατόπιν συνενόησης.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών διαμορφώνονται ως εξής:
6,20€ για αποστολές σε ΟΛΗ την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται όλα τα νησιά και οι δυσπρόσιτες περιοχές)

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προσπαθούμε πάντοτε να σας παραδίδουμε την παραγγελιά σας το συντομότερο δυνατόν. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες, εκτός της περίπτωσης που μένετε σε περιοχή που η μεταφορική εταιρία την θεωρεί δυσπρόσιτη, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι το κοντινότερο κατάστημα της εταιρίας courier ή το πλησιέστερο πρακτορείο και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Παρακαλούμε σημειώστε ότι: