OUR SERVICES

H REAL MOTION Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως αντιπροσωπία και εμπόριο μηχανημάτων γυμναστικής, κατασκευή και διαχείριση γυμναστηρίων και Αθλητικών Κέντρων καθώς επίσης και συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης, διοίκησης και εκπαίδευσης στελεχών γυμναστηρίων.

simvouleftiki

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η φιλοσοφία της Real Motion είναι ‘’πελατοκεντρική’’. Σχεδιάζοντας ένα έργο από τη στιγμή της σύλληψης της ιδέας έως και την ολοκλήρωσή του, οδηγός μας είναι η τελική εμπειρία που θα βιώσει αυτός που θα το χρησιμοποιήσει. Η επιστημονική κατάρτιση, η πολυετής εμπειρία στην βιομηχανία της άσκησης, η έρευνα και η προσήλωση στις νέες τεχνολογίες και πρακτικές, ενώνονται με το πάθος των ανθρώπων που ξεκινούν το νέο τους εγχείρημα.

Η Συμβουλευτική της Real Motion μπορεί να αφορά την αρχική καθοδήγηση, τη συμμετοχή στην υλοποίηση του έργου, αλλά και τη συνεχή παρακολούθηση και ανάπτυξη. Μοιραζόμαστε το όραμα, συμμετέχουμε με το ίδιο πάθος και οικοδομούμε ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας. Δουλεύοντας στον πυρήνα του έργου, έχουμε σαν πρωταρχικό στόχο της απόλυτη επιτυχία του επαγγελματία που μας εμπιστεύεται!

ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Αντιπροσωπεύοντας κορυφαία brand της παγκόσμιας βιομηχανίας του fitness, θεωρούμε πως συμβάλουμε στην εδραίωσή του! Ο ποιοτικός εξοπλισμός αναδεικνύει την εμπειρία της άσκησης και αποτελεί το όπλο του επαγγελματία για την επιτυχία. Είμαστε πάντα στην πλευρά της καινοτομίας και της εξέλιξης, φέρνοντας το μέλλον στο παρόν.

emporia-mixanimaton-gymnastikis

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Με κεντρική μας αρχή είναι πως η γνώση είναι δύναμη, η εκπαίδευση αποτελεί σημαντικό πυλώνα της δραστηριότητάς μας! Τα προϊοντικά σεμινάρια είναι ένα εργαλείο στην υπηρεσία των συνεργατών μας. Ακολουθώντας τα πρότυπα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε, οργανώνουμε δια ζώσης αλλά και online, Διεθνείς Πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από τους μεγαλύτερους Παγκόσμιους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς. Φιλοξενούμε σημαντικούς ομιλητές σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και webinar.

WE PROVIDE SOLUTIONS FOR

 • FITNESS CENTERS – BOUTIQUE STUDIOS
  FITNESS CENTERS – BOUTIQUE STUDIOS

  Το portfolio της Real Motion είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση εξοπλισμού γυμναστηρίων και boutique studios.

  Αντιπροσωπεύουμε εταιρίες με πλήρη γκάμα εξοπλισμού (Freemotion Fitness, Salter Fitness), εταιρίες με κορυφαίο ειδικό προϊόν (Stages Cycling, BASI Systems, RealRyder Indoor Bike, PurMotion, Core Stix, Board30), αλλά και εταιρίες με εξαιρετικής ποιότητας αξεσουάρ και μικρο-εξοπλισμό (TOGU Germany, O’live Fitness).

 • HOTELS
  HOTELS

  Οι φιλοξενούμενοί σας, λαμβάνουν πλέον σοβαρά υπόψη τις υπηρεσίες άσκησης και ευεξίας που διαθέτει το ξενοδοχείο που επιλέγουν τόσο για το επαγγελματικό τους ταξίδι, όσο και τις διακοπές τους!

  Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου σας, η υπηρεσία fitness των δωματίων σας, ο εξοπλισμός της πισίνας σας, αλλά και οι outdoor δραστηριότητες που προσφέρετε, μπορούν να σχεδιαστούν προσεκτικά από την ομάδα μας.

 • CORPORATE GYMS
  CORPORATE GYMS

  Η υγεία και η ευεξία των στελεχών κάθε επιχείρησης, αυξάνει την παραγωγικότητα και η προσφορά υπηρεσιών άσκησης από τον εργοδότη, ενισχύει την αφοσίωση των εργαζομένων στην εταιρία.

  Με ένα στοχευμένο ερωτηματολόγιο, μπορούμε να διερευνήσουμε τις ανάγκες των στελεχών σας, να προβλέψουμε τη χρήση του χώρου, να σχεδιάσουμε το δικό τους γυμναστήριο, ώστε να αποτελέσει μία ουσιαστική παροχή για τους εργαζομένους.

 • PRIVATE RESIDENCE
  PRIVATE RESIDENCE

  Η δημιουργία του προσωπικού σας χώρου άσκησης, χρειάζεται να είναι απολύτως εξατομικευμένη, να ταιριάζει στην δική σας αισθητική και να παρέχει υψηλή ποιότητα και ασφάλεια!

  Οι εταιρίες μας διαθέτουν επαγγελματικό εξοπλισμό, αλλά και home use μηχανήματα. Η έκρηξη της τεχνολογίας, δημιούργησε μηχανήματα virtual training αλλά και interactive connected training! Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε το γυμναστήριο των ονείρων σας!

 • REHABILITATION CENTERS – PILATES STUDIOS
  REHABILITATION CENTERS – PILATES STUDIOS

  H υπηρεσία αποκατάστασης που θα προσφερθεί είτε μετά από κάποιον τραυματισμό είτε σε χρόνια πάσχοντες, απαιτεί βαθιά γνώση, αίσθημα ευθύνης και τα κατάλληλα εργαλεία! Η επιλογή των προϊόντων της εταιρίας μας από Νοσοκομεία, Retreat Hotels και Φυσικοθεραπευτήρια, είναι για εμάς ευθύνη και αναγνώριση του επιπέδου του εξοπλισμού μας.

  Η ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των Pilates Studios, προσφέρει βαθιά γνώση και φροντίδα και χρειάζεται εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και αισθητικής που δίνει ασφάλεια και καινοτομία.

Talk to us about your project