Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Η TOGU ιδρύθηκε το 1956 από δύο αδέρφια: Toni και Gust Obermaier

Οι αδελφοί Obermaier ξεκίνησαν με ένα όραμα:

Ήθελαν να φτιάξουν μια μπάλα από ένα κομμάτι. Χωρίς να απαιτούνται γραμμές ραφής ή κόλλα. Σήμερα αυτή η οικογενειακή επιχείρηση έχει αυξηθεί για να παρέχει ασφαλή δουλειά σε περισσότερους από 100 ανθρώπους. Η πλήρης παραγωγή βρίσκεται στη Γερμανία σε χώρο περίπου 16.000 m2. Όλος ο εξοπλισμός για την παραγωγή και την εκτύπωση είναι σχεδιασμένος εσωτερικά και κατασκευάζεται επί τόπου. Χαρακτηριστική για την TOGU είναι η εξαιρετική βούληση να τεθούν σε εφαρμογή οι καλές ιδέες και να παραχθούν αγαθά εξαιρετικής ποιότητας.

Το Prien am Chiemsee είναι το μέρος όπου όλα ξεκίνησαν. Οι σημερινοί ιδιοκτήτες Toni και Guido Obermaier (και οι δύο γιοι των ιδρυτών) αποφάσισαν να διατηρήσουν την παραγωγή στην οικιακή τους βάση. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η διαφημιστική εκστρατεία για τις αναδυόμενες οικονομίες τα τελευταία χρόνια. Η TOGU δεν θα μεταφέρει την παραγωγή μόνο και μόνο για το χαμηλό κόστος εργασίας.

Η TOGU είναι αφιερωμένη στην καινοτομία, τις εφευρέσεις και την κατασκευή. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί η TOGU είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων με αέρα που είναι κατασκευασμένα από PVC με περιστροφική χύτευση. Η παραγωγή είναι σύμφωνα με τους αυστηρότερους νόμους περί προστασίας του περιβάλλοντος. Τα προϊόντα μεγάλης διάρκειας, εξοικονομούν πόρους, ενέργεια και επομένως μειώνουν τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

TOGU – quality made in Germany. Περίπου το 90% όλων των προϊόντων που προσφέρονται στην ιστοσελίδα μας κατασκευάζονται στην έδρα μας στο Prien am Chiemsee της Γερμανίας. Η διαφάνεια και η ακεραιότητα είναι σημαντικές αξίες για εμάς: ακόμη και οι καλύτεροι δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συμπληρώνουμε το ευρύ φάσμα των αυτο-κατασκευαζόμενων αντικειμένων μας με προϊόντα άλλων κατασκευαστών ποιότητας παγκοσμίως. Συνεργαζόμαστε με όλους τους προμηθευτές μας μακροπρόθεσμα και με τρόπο εμπιστοσύνης. Η καταγωγή αυτών των προϊόντων (εμπορεύματα) μπορεί να βρεθεί στο τέλος κάθε περιγραφής του είδους.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

“Το όραμα και το πάθος μας είναι να αναπτύξουμε και να κατασκευάσουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και εξαιρετικής λειτουργικότητας”.

 Ορόσημα:

 • 1956: Ίδρυση του εργοστασίου από τον Toni και Gust Obermaier με την εφεύρεση της πρώτης στον κόσμο χωρίς ραφή playball κατασκευασμένη από ένα μόνο κομμάτι
 • 1964: Η hopping ball γεννιέται – μέχρι σήμερα ένα παιχνίδι με εγγυημένη διασκέδαση
 • 1970: Ανάπτυξη της πρώτης γεμάτης αέρα, και ως εκ τούτου με δυνατότητα αναπήδησης medicine ball
 • 1983: Οι μεγάλες μπάλες γυμναστικής ανακαλύπτονται για θεραπεία και προπόνηση
 • 1995: Ανάπτυξη του Dynair® Ballkissen®: Ο πρακτικός και δημοφιλής εναλλακτικός τρόπος εξοικονόμησης χώρου για τις μεγάλες μπάλες
 • 1998: ABS®: Η TOGU εφευρίσκει την πρώτη και μοναδική στον κόσμο εγγυημένη μπάλα γυμναστικής κατασκευασμένη από υλικό με αντιεκρηκτική προστασία
 • 2000: Powerball Extreme ABS® – η ασφαλέστερη μπάλα γυμναστικής στον κόσμο – κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και προστασία έκρηξης έως 1.000 kg / 2.200 λίβρες
 • 2000: Έναρξη λειτουργίας του Aero-Step®: η πρώτη συσκευή γεμάτη με αέρα για την προπόνηση ισορροπίας και συντονισμού. Φυσικά εισέρχεται πολύ γρήγορα στους χώρους θεραπείας, επαγγελματικής και αθλητικής υγείας. Δημιουργείται το πρώτο εκπαιδευτικό για την κινητική εκπαίδευση για νέους εκπαιδευτές και θεραπευτές.
 • 2008: Ανάπτυξη και έναρξη του TOGU Jumper® Πολυλειτουργικό εργαλείο προπόνησης. Η πατενταρισμένη συσκευή χρησιμοποιείται από διεθνείς αθλητικούς αστέρες στην πρόληψη, την αποκατάσταση και την προπόνησή τους. Την ίδια στιγμή, το δημοφιλές Brasil® Workout παρουσιάζεται στην αγορά.
 • 2013: Η σειρά προϊόντων Balanza® είναι ένας τέλειος συνδυασμός με δυναμικές μπάλες και ένα σταθερό ξύλινο πλαίσιο: μία νέα διάσταση στην προπόνηση κιναίσθησης
 • 2015: Επανασχεδίαση της διάσημης μπάλας Redondo® με ένα νέο μέγεθος: Η Redondo Ball Plus δημιουργεί μία νέα πρόκληση στην παγκόσμια αγορά
 • 2017: Jacaranda® – Η ολοκαίνουργια πρόταση άσκησης που συνδυάζει στοιχεία φυσιοθεραπείας, γυμναστικής και yoga
 • 2018: Balanza® Vario – το μέλλον της αισθητικοκινητικής εκπαίδευσης για κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπευτικές πρακτικές. Όλες οι μορφές προπόνησης ισορροπίας και συντονισμού συνδυάζονται σε μία συσκευή.

Ασφάλεια και προστασία:

Θέλουμε να δώσουμε στους πελάτες μας την σιγουριά να αισθάνονται ασφαλείς και άνετοι με τα προϊόντα μας ανά πάσα στιγμή και σε κάθε περίπτωση.

Καινοτομία:

Διαθέτουμε 12 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 34 μοντέλα χρησιμότητας και 100 εμπορικά σήματα

Ποιότητα:

Τα προϊόντα μας προσφέρουν λύσεις με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, παρέχουμε μόνο την ανώτατη ποιότητα.

Made in Germany:

Διότι εδώ μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και την καινοτομία.

Τάσεις:

Κάνουμε τη διαφορά – ορίζοντας νέα πρότυπα. Είμαστε σε επαφή με τους ειδικούς και παρακολουθούμε προσεκτικά την αγορά.

Talk to us about your project