2nd Train Setters® Workshop, Οκτώβριος 2016

SEMINARS - EVENTS - 19 Sep 2016

Train-Setters_Logo-WEB

Η Real Motion με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει το 2nd Train Setters® Workshop, που θα διοργανωθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στα πλαίσια του 14ου Fitness Meeting!

Παραφράζοντας τον όρο trend-setters που σημαίνει οι άνθρωποι που ορίζουν τα trends και οδηγούν τις εξελίξεις σε κάποιον τομέα, φιλοδοξούμε να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με όσους θέλουν να πρωτοπορούν στο fitness. Η ιδέα των Train Setters® workshop δημιουργήθηκε για να δώσουμε νέα και υψηλού επιπέδου ερεθίσματα στους συμμετέχοντες. Για το σκοπό αυτό θα καλούμε επαγγελματίες από όλους τους χώρους για να μοιραστούν τη γνώση τους. Επίσης και αυτό είναι το σημαντικότερο για εμάς, θα δίνουμε βήμα σε όλους όσους παρευρίσκονται ώστε το workshop να λειτουργεί σαν μία κυψέλη παραγωγής ιδεών!

Στο σεμινάριο, θα διδαχτεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τα βασικό επίπεδο (level 1), σε δύο επαναστατικά προιόντα το Core Stix® και την ActivMotion® Bar. Συγκεκριμένα:

Core Stix, level 1 Workshop

Σάββατο 22 Οκτωβρίου, 10:00 – 16:00

The power of the Upright Functional Training

Tο Core Stix δημιουργήθηκε από παγκόσμιας κλάσης αθλητές και πλέον έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ευέλικτα προϊόντα fitness. Το Sore Stix, εκτός από την πολυχρηστικότητα του και την δυνατότητα κλιμάκωσης των ασκήσεων, είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό, ασφαλές και αποτελεσματικό για τους πελάτες σας. Ενισχύει τον κορμό και βελτιώνει την ισορροπία/ευστάθεια στην όρθια θέση, ενώ μειώνει τον φόβο του χρήστη να πέσει παρέχοντας του μια αίσθηση σταθερότητας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαλακό και εύκαμπτο Stix για αντίσταση/αντοχή, εάν επιθυμείτε περισσότερη δυσκολία, καθώς επίσης και ενισχυτικά όταν θέλετε να βοηθήσετε τον πελάτη σας να γυμνάσει το κάτω μέρος του σώματος για πιο δυναμικό και ανεξάρτητο τρόπο ζωής. Το Core Stix μιμείται τις κινήσεις που κάνει το σώμα στις δραστηριότητες της καθημερινότητας καλύτερα από κάθε άλλο αντίστοιχο μηχάνημα της αγοράς, με αποτέλεσμα να προσφέρει πιο λειτουργική και ισορροπημένη προπόνηση

Trainer: Γιάννης Μπερέτσος, Certified Personal Trainer, LTS Master Trainer

ActivMotion® Pilates Workshop

Σάββατο 22, 15:00 -21:00

Γνωρίστε την  διαδραστική μπάρα ActivMotion® Bar , σε συνδυασμό με τις ασκήσεις της μεθόδου Pilates. Δύο μέθοδοι που συσχετίζονται απόλυτα και που η εφαρμογή τους θα δώσει νέα ώθηση στην γυμναστική ρουτίνα των πελατών σας. Μυϊκή ισορροπία, ενεργοποίηση του κορμού σε κάθε κίνηση, βελτίωση της νευρομυικής συναρμογής, αύξηση του ελέγχου του σώματος, λειτουργική ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος  είναι μερικά από τα άμεσα οφέλη της εφαρμογής της ActivMotion® Bar. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της δυναμικής ActivMotion® Bar, την κάνουν μοναδικά αποτελεσματική στην βελτίωση της απόδοσης του ανθρώπινου σώματος. Έρευνα που διεξήχθη στο University Michigan Human Movement Innovation lab, απέδειξε ότι με την ActivMotion® Bar ενεργοποιήθηκαν όλοι οι μύες κατά 173% πάνω από οποιαδήποτε άλλη  δραστηριότητα. Ειδικότερα οι μύες που περιβάλουν τον κορμό.

Trainer: Πανταζοπούλου Χριστίνα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Director for Studio One Greece Fitness Institute

ActivMotion® Bar Training Foundations Workshop

Κυριακή 23, 14:00 – 20:00

Η ActivMotion® Bar είναι μια εντελώς πρωτοποριακή και καινοτόμος μπάρα, η οποία σαφώς μπορεί να κερδίσει σε σύγκριση τις απλές μπάρες. Έχει τη μοναδική ιδιότητα να γυμνάζει την αδύναμη πλευρά του σώματος ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον κορμό καθώς για να τη χρησιμοποιήσεις  χρειάζεται αυξημένη αίσθηση της ιδιοδεκτικότητας και της  κιναίσθησης του σώματός του. Πράγμα που σημαίνει πως η μπάρα αυτή σε αναγκάζει να δουλεύεις συνδυαστικά  όλους τους μύες  του σώματος. Στο μάθημα αυτό θα δείξουμε μεγάλη γκάμα ασκησιολογίου για όλο το σώμα και ταυτόχρονα θα επικεντρωθούμε στη σωστή τεχνική αλλά και στους σωστούς συνδυασμούς ασκήσεων με τη χρήση της ActivMotion® Bar. Η προπόνηση θα βασίζεται στις βασικές αρχές της προπονητικής καθώς επίσης θα επικεντρωθούμε στο πώς μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ακόμα και ένας αθλητής υψηλού επιπέδου προσομοιώνοντας το άθλημα του, με αποτέλεσμα  την ενδυνάμωση των συγκεκριμένων μυϊκών  ομάδων που πρωταγωνιστούν στο άθλημά του, προλαμβάνοντας έτσι σοβαρούς τραυματισμούς λόγω της υπέρχρησης τους.

Trainer: Πανταζοπούλου Χριστίνα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Director for Studio One Greece Fitness Institute

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://www.real-motion.eu/contact/


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Apr 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki