Η Gym Care E.E. δημιουργήθηκε με όραμα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εγκατάστασης, επισκευής και συντήρησης εξοπλισμού fitness.

Η παγκόσμια αγορά του fitness αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς. Οι νέες τεχνολογίες, η εξέλιξη της μηχανικής και της ποιότητας των υλικών, έχουν δημιουργήσει μία νέα γενιά εξοπλισμού. Οι εταιρίες επενδύουν και δημιουργούν μηχανήματα με ποιοτικά υλικά, ενσωματωμένα διαγνωστικά εργαλεία, αυτοματοποιημένα updates και reports.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγκαταστάσεις

‘’Αρχή ήμισυ παντός’’! Για εμάς, η αγορά κάθε μηχανήματος είναι και μία επένδυση! Χρειάζεται να αποσβέσει την αξία της. Αλλά κυρίως να δώσει το ανάλογο ‘’κέρδος’’ στον επενδυτή- συνεργάτη μας. Η σωστή εγκατάσταση του εξοπλισμού αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την απρόσκοπτη και μακροχρόνια λειτουργία του. Η πιστή τήρηση των προδιαγραφών του κατασκευαστή, η λεπτομερής δοκιμή της λειτουργίας του εξοπλισμού, ο επανέλεγχος 10-15 ημέρες μετά την αρχική εγκατάσταση, η τήρηση Ιστορικού λειτουργίας, η πλήρης ενημέρωση για την λειτουργία και τους όρους εγγύησης, είναι οι ‘’λεπτομέρειες’’ που θα κάνουν τη διαφορά και θα σας δώσουν την ευκαιρία να απολαύσετε πλήρως την επένδυσή σας.

Επισκευές

Η βλάβη είναι δυστυχώς το σημείο μηδέν σε κάθε μηχάνημα. Η άβολη στιγμή που προκαλεί αναστάτωση στον ιδιοκτήτη του εξοπλισμού και χρειάζεται να επέμβουμε για να αποκαταστήσουμε τη λειτουργία του μηχανήματος. Θέλουμε να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά πως:

Θα γίνει η σωστή διάγνωση

Θα ενημερωθείτε πλήρως και χωρίς κρυφά κόστη

Θα σας παρουσιάσουμε όλες τις τυχόν εναλλακτικές προτάσεις επισκευής

Θα παρέμβουμε μόνο μετά την αποδοχή της προσφοράς μας

Θα σας ενημερώσουμε για την άποψη του κατασκευαστή

Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο πιστοποιημένα ανταλλακτικά

Θα αποκαταστήσουμε τη βλάβη τηρώντας αυστηρά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε συμφωνήσει

Θα αναλάβουμε πλήρως την ευθύνη τόσο για την ασφάλεια της λειτουργίας του μηχανήματος όσο και για την πλήρη του λειτουργία μετά την βλάβη

Θα επανελέγξουμε το μηχάνημα 10-15 ημέρες μετά την επισκευή

Συντήρηση

‘’ Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν’’. Η σωστή συντήρηση της επένδυσής σας, είναι η βάση για να την απολαμβάνεται σε βάθος χρόνου. Τα σύγχρονα μηχανήματα, χρειάζονται απλή και σχεδόν μηδενική συντήρηση. Ο σωστός καθαρισμός και ο περιοδικός έλεγχος επιλεγμένων σημείων του μηχανήματος, μπορεί να εξασφαλίσεις την μακρόχρονη λειτουργία του. Η εταιρίας μας είναι έτοιμη να προσφέρει στους επαγγελματίες Συμβόλαια Συντήρησης με προνομιακούς όρους (απόκριση σε 24 ώρες, ειδικές εκπτώσεις στα ανταλλακτικά, δωρεάν έλεγχο κλ), όπως και στους ιδιώτες, το ειδικό πρόγραμμα Περιοδικής Συντήρησης για κάθε είδους εξοπλισμό.

Talk to us about your project