Γυμναστική του μέλλοντος… Interactive Connected Training! Monday Articles #7

FITNESS CONSULTANTS - 17 Ιαν 2021

 

Διαβάζεται σε 2’

Τη στιγμή που στην ετήσια αναφορά των Fitness Trends 2021, από το American College of Sports Medicine (ACSM), την πρώτη θέση καταλαμβάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της έρευνας το Online Training, φουντώνουν οι συζητήσεις και οι προσπάθειες πρόβλεψης για τις νέες συνήθειες των καταναλωτών και πώς αυτές θα διαμορφωθούν μετά την πανδημία. Παράλληλα, όλοι προετοιμάζονται για το νέο τοπίο, αναζητώντας προτάσεις για τη γυμναστική του μέλλοντος!

Φαντάσου να είχες τη δυνατότητα να τρέξεις γύρω από την Ακρόπολη, στο κέντρο του Παρισιού, στο Σινικό Τείχος, στους καταρράκτες του Νιαγάρα, στην Παταγονία και σε χιλιάδες ακόμα επιλεγμένες, ονειρικές διαδρομές και στις πέντε Ηπείρους! Φαντάσου αυτό να γινόταν με την κατεύθυνση ενός διάσημου γυμναστή που σε καθοδηγεί συνεχώς και φροντίζει για την προοδευτικότητα της προπόνησής σου! Φαντάσου, ο διάδρομος που τρέχεις, να ανταποκρίνεται αυτόματα, αλλάζοντας κλίση και ταχύτητα σύμφωνα με τη διαδρομή και τις οδηγίες του γυμναστή!

Φαντάσου η σημερινή σου προπόνηση με ποδήλατο να είναι στο μονοπάτι που έκανες ποδήλατο στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Ή σε μία διάσημη διαδρομή του Tour de France. Να επιλέξεις τη διαδρομή στο Google Maps, να βλέπεις τα χαρακτηριστικά της (απόσταση, κλίση, εκτιμώμενη διάρκεια ανάλογα με την ταχύτητα) και να την εκτελείς στο ποδήλατό σου εσωτερικού χώρου! Στην οθόνη μεταφέρεσαι στη διαδρομή και το ποδήλατό σου διανύει την απόσταση ανάλογα με την ταχύτητά σου και αυτόματα ακολουθεί την κλίση του δρόμου!

Φαντάσου να θελήσεις να κάνεις μία indoor cycling τάξη, αλλά στο σαλόνι σου! Στην οθόνη α αγαπημένος σου γυμναστής σε καθοδηγεί, ακούς τη μουσική που σε συναρπάζει και το ποδήλατο αντιδρά στις οδηγίες του!

Σενάριο ή πραγματικότητα;

Πραγματικότητα που απολαμβάνουν περισσότεροι από 4,5 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο!

Interactive Connected Training το όνομα αυτού που διάβασες παραπάνω!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Διαβάστε όλη τη σειρά των Monday Articles εδώ!

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki