ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

FITNESS CONSULTANTS - 15 Σεπ 2021

Η Real Motion σου δίνει τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσεις το Indoor Cycling Studio του γυμναστηρίου σου, μέσα από ένα νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα απόσυρσης!

 

Απέκτησε τώρα ένα από τα ‘’best in class’’ ποδήλατα της Stages Cycling, της εταιρίας που εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα studio εσωτερικής ποδηλασίας στον κόσμο!

Τα προτεινόμενα μοντέλα αντικατάστασης:

  • SC1 Bike – Χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την ευκολία χρήσης, χωρίς να υστερεί στην ποιότητα κύλισης και τη στιβαρότητα που χαρακτηρίζει τα ποδήλατα της εταιρίας! Μπορεί να αναβαθμιστεί με την προσθήκη του κορυφαίου βατόμετρου της εταιρίας, αλλά και της κονσόλας!

 

  • SC3 Bike – Το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας, εξοπλισμένο με το νέο Stages Power Meter και την EcoSCRN Console! Όλα τα δεδομένα της προπόνησής σου, σύνδεση με την δωρεάν εφαρμογή Stages Flight App για την τήρηση ιστορικού προπονήσεων και διενέργεια του FTP test, απρόσκοπτη σύνδεση με τις πιο γνωστές εφαρμογές (Zwift).

 

  • Solo Bike – Έχεις ποτέ σκεφθεί πώς θα μπορούσες να συνδέσεις την εμπειρία της προπόνησης με ποδήλατο στο cardio floor του γυμναστηρίου και την αίθουσα ομαδικής ποδηλασίας; Το Solo Virtual Bike επιτρέπει στο μέλος σου να ποδηλατεί οποιαδήποτε στιγμή προτιμά και παράλληλα του δίνει το κίνητρο να συμμετάσχει στις τάξεις σου κερδίζοντας τη μοναδική παρακίνηση από τους γυμναστές σου και την χαρά της ομαδικής προπόνησης που προσφέρεις στις τάξεις σου!

 

About Stages Indoor Cycling

H Stages Cycling είναι μία εταιρία 100% αφιερωμένη στα ποδηλατικά προϊόντα και την τεχνολογία και η κορυφαία λύση για το ποδηλατικό σας πρόγραμμα – είτε στο στούντιο, είτε στο cardio floor του γυμναστηρίου, είτε χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία σε εξωτερικούς χώρους.

Εμπνευσμένη από μια ομάδα παθιασμένων ποδηλατών, η Stages επικεντρώνεται στην καινοτομία, με το πιο ανθεκτικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου στον κόσμο και τον πιο αξιόπιστο μετρητή ισχύος (power meter) στον πυρήνα του.

Τα ομαδικά μας προγράμματα στα στούντιο εσωτερικής ποδηλασίας και οι επιλογές εικονικής ποδηλασίας (virtual bikes) είναι το σημείο όπου η απόλυτα μετρήσιμη άσκηση συναντά την κινηματογραφική ψυχαγωγία ποιότητας και, τελικά, παρέχουν άμεσα, μετρημένα δεδομένα, εξατομικευμένα για κάθε αναβάτη.

Με μια σειρά από συναρπαστικές, προσαρμόσιμες επιλογές η Stages Cycling είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε το όραμά σας και να δημιουργήσετε εξαιρετικές εμπειρίες ποδηλασίας. Οι όροι εγγύησης και η επιλογή από την Les Mills, τα κορυφαία παγκόσμια club (Equinox, Soul Cycle, David Lloyd Leisure, Anytime Fitness) αλλά και το καλύτερα boutique studios στην Ελλάδα (Tatoi Club, A2Z the fit lab, Fitness Art, Training Room, Serotonic Studio, FFREAK, Fitnest North), αποδεικνύει πώς μπορείτε να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό!

 

Επικοινώνησε μαζί μας για να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απόσυρσης που ταιριάζει στα μέτρα σου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki