Το Need είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος σωματικής ευεξίας που στοχεύει να συνδυάσει διάφορα είδη προπόνησης,ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα πρότυπα και αναζητώντας νέες δυνατότητες!
Στο Need πραγματοποιούνται καθημερινά προγράμματα για όλα τα επίπεδα(αρχάριο,μεσαίο,προχωρημένο),σε ολιγομελή τμήματα ή ατομικό πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα ανεξάρτητα απο τα ομαδικά του προγράμματα μπορεί κανείς να παρευρεθεί στον χώρο και να κάνει τη δική του προσωπική γυμναστική, με τη βοήθεια και την επίβλεψη πάντα έμπειρου γυμναστή.
Κάθε ανθρώπινο σώμα είναι μοναδικό. Διαφορετική στάση σώματος για τον καθένα και διαφορετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης και προπονητικής εμπειρίας.
Γι αυτόν τον λόγο ο κάθε ασκούμενος ξεχωριστά, πριν γίνει μέλος ενός ομαδικού προγράμματος, θα προπονηθεί μόνος του. Τα οφέλη αυτής της ατομικής προπόνησης είναι τόσο η σωστή αξιολόγηση όσο και η εκμάθηση των βασικών ασκήσεων στον κόσμο του fitness, προετοιμάζοντας έτσι τον καθένα ξεχωριστά να κάνει την εισοδό του στα ομαδικά μας προγράμματα με ασφάλεια.
Με αυτόν τον τρόπο είμαστε βέβαιοι ότι θα αποφύγουμε πιθανούς τραυματισμούς αλλά και λάθος τεχνικές επάνω στις ασκήσεις.
Τα ομαδικά προγράμματα θα αποτελούνται από group των 5-8 ατόμων και ο βαθμός δυσκολίας θα προσαρμόζεται με τις ανάγκες του κάθε group.
Η ομαδικότητα, η διασκέδαση και η ασφάλεια είναι από τους βασικούς στόχους του Need.
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  • Freemotion Fitness, BASI Systems, Stages Cycling, Salter Fitness, O'live Fitness
  • TOΠΟΘΕΣΙΑ
  • Leof. Mesogeion 253 Neo Psichiko 154 51
Talk to us about your project