Stages Flight ή αυξήστε τη διατήρηση των μελών σας με μια συναρπαστική εμπειρία ομαδικής άσκησης!

FITNESS CONSULTANTS - 25 Μάι 2021

Καθώς τα γυμναστήρια επιθυμούν να καλωσορίσουν τα μέλη πίσω στο χώρο τους μετά την παγκόσμια πανδημία, πολλοί χώροι θέλουν να εμφανιστούν με νέο και ελκυστικό πρόγραμμα ομαδικής άσκησης. Η προσέλκυση μελών σε ομαδικές τάξεις, είναι μια βασική στρατηγική για τη διατήρηση και την αύξηση των μελών, όπου πολλοί μπορεί να έχουν συνηθίσει στις εφαρμογές γυμναστικής στο σπίτι. Ένα συνδεδεμένο πρόγραμμα ομαδικής προβολής παντρεύει τη συναρπαστική ψηφιακή εμπειρία γυμναστικής με την κοινωνικοποίηση της επιστροφής στο στούντιο. Μια προπόνηση που παρακολουθείτε στην οθόνη, με την άμεση ανατροφοδότηση δεδομένων και την ενθάρρυνση από τους συνασκούμενους, είναι ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός για οποιονδήποτε ώστε να επαναπροσδιορίσει τους στόχους της φυσικής του κατάστασης. Το προηγμένο σύστημα ομαδικής προβολής της Stages, έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την συμμετοχή της τάξης κατά μέσο όρο κατά 25%, με αποτέλεσμα την αύξηση της διατήρησης των μελών. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την Bain & Company διαπίστωσε ότι η αύξηση των ποσοστών διατήρησης των μελών κατά μόλις 5% με τη σειρά της αύξησε τα κέρδη από 25% έως και 95%!

Ενώ τα περισσότερα στούντιο παρέμειναν κλειστά λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, η Stages το 2020 δούλεψε σκληρά δημιουργώντας μια νέα πλατφόρμα λογισμικού για τους συνεργάτες της, έχοντας κατά νου τις επιχειρηματικές τους ανάγκες. Η Stages Cycling έχει ηγετική θέση στα συστήματα ομαδικής προβολής από το 2016 όταν έκανε το ντεμπούτο του το StagesFlight, ένα διαδραστικό ομαδικό σύστημα εμφάνισης δεδομένων που επιτρέπει σε κάθε ασκούμενο να εργάζεται στο βέλτιστο επίπεδο προπόνησής του μεμονωμένα, ενώ βρίσκεται σε ένα ομαδικό περιβάλλον. Τόσο οι αρχάριοι όσο και  οι επαγγελματίες ποδηλάτες μπορούν να είναι όλοι στην ίδια τάξη, να έχουν την ίδια προπόνηση, ενώ ταυτόχρονα θέτουν προσωπικούς στόχους και παρακολουθούν τις επιδόσεις τους. Οι εκπαιδευτές προσφέρουν απίστευτα μαθήματα και παρουσιάζουν στα μέλη τους ποιότητα και αποτελέσματα.

Η Stages Cycling άντλησε εμεπιρία από το StagesFlight και είναι ενθουσιασμένη που λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων λογισμικού που βασίζονται στο cloud, για την ομαδική άσκηση που ονομάζεται StagesStudio και αργότερα φέτος, το StagesStudio Now, μια εφαρμογή streaming για τα μέλη του στούντιο για να συνδεθούν με τα προγράμματα του γυμναστηρίου τους από το σπίτι τους.

Το StagesStudio έχει τρία επίπεδα προϊόντων για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των στούντιο που χρησιμοποιούν την ισχύ όσο και το ρυθμό στα προγράμματά τους, επιτρέποντας το όραμα του κάθε στούντιο να ζωντανέψει. Οι εκπαιδευτές λαμβάνουν προηγμένα εργαλεία για την κατασκευή και εφαρμογή των μαθημάτων τους από οπουδήποτε και οι διαχειριστές χρησιμοποιούν εργαλεία παρακολούθησης του στούντιο για προληπτική συντήρηση. Το StagesStudio PRO παρέχει μια διαδραστική εμπειρία προβολής για τα μέλη, τα οποία ακολουθούν την προπόνηση στην οθόνη και χρησιμοποιούν τις ζώνες ισχύος που καθορίζονται μόνο για το επίπεδό τους. Το StagesStudio PRO+ προσθέτει και ένα βίντεο για την απόλυτη συναρπαστική εμπειρία. Το StagesStudio LITE προσφέρει απλώς σχόλια για τον διαχειριστή του στούντιο, καθώς και για τα μέλη, που λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την προπόνηση με τα αναλυτικά τους δεδομένα για την προπόνηση.

“Διδάσκω ποδήλατο εσωτερικού χώρου για πάνω από 20 χρόνια και ανέκαθεν σχεδίαζα τα μαθήματά μου όχι μόνο για να προκαλέσω τους ασκούμενους μου αλλά για να τους βοηθήσω να βελτιωθούν. Πάντα βασιζόμουν σε οθόνες καρδιακού ρυθμού για να παρακολουθούν οι ασκούμενοι την πρόοδό τους, οπότε ήταν μία τρομερή αλλαγή όταν επενδύσαμε στα Stages Bikes με μετρητές ισχύος και την ομαδική οθόνη προβολής. Σε περίπτωση καθυστέρησης των δεδομένων καρδιακού ρυθμού, τα δεδομένα από τον μετρητή ισχύος παρέχουν άμεση και ακριβή ανατροφοδότηση σχετικά με την προσπάθεια κάθε ασκούμενου. Με το σύστημα ομαδικής προβολής της Stages, θα μπορούσα να σχεδιάσω προπονήσεις με βάση την ισχύ και το λογισμικό επιτρέπει σε κάθε ασκούμενο να έχει μια εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης, βάσει του ατομικού FTP του. Το σύστημα ομαδικής προβολής της Stages επιτρέπει στα μέλη να συνδέουν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με το ποδήλατό τους, δίνοντάς τους έναν εξατομικευμένο στόχο και προσφέροντας την καλύτερη δυνατή προπόνηση, κάθε φορά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στα στούντιο μας, καθώς ονειρευόμουν την εμπειρία που έχω από τη διδασκαλία με την τεχνολογία ομαδικής προβολής της Stages από την πρώτη μέρα που άρχισα να διδάσκω.”

-Mackenzie Patrick, Εκπαιδευτής Bay Club Oregon

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η αύξηση της συμμετοχής σε ομαδική άσκηση οδηγεί σε αύξηση της διατήρησης των μελών. Μια μελέτη του Nielson για συμμετέχοντες σε μαθήματα γυμναστικής σε όλο τον κόσμο, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πάνω από το 85% έρχονται στο κλαμπ δύο φορές την εβδομάδα μόνο για να συμμετάσχουν στα ομαδικά μαθήματα. Η επένδυση σε μια συναρπαστική εμπειρία φυσικής κατάστασης για τα τρέχοντα μέλη σας, έχει αποδεδειγμένη απόδοση. Έχει αναφερθεί ότι η απόκτηση ενός νέου μέλους κοστίζει εννέα φορές περισσότερο από τη διατήρηση ενός υπάρχοντος (Club Industry).

Γίνετε και εσείς μέλος στα πάνω 400 clubs και boutique cycling studios σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ομαδικής προβολής της Stages Cycling. Δημιουργήστε έτσι μια ακαταμάχητη εμπειρία ομαδικής άσκησης και δώστε στα μέλη σας ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορούν να στηριχθούν όταν ανοίγουν ξανά οι πόρτες.

Δείτε ενδεικτικά βίντεο προπονήσεων με το StagesFlight στην ενότητα Train with Power, στο Real Motion Youtube Channel ή στο Instagram IGTV Channel

Επικοινωνήστε με το info@real-motion.eu για να μάθετε περισσότερα ή για να κάνετε κράτηση για μια επίδειξη με την ομάδα των Stages Master Trainers.

Πηγή: Stages Indoor Cycling Blog

Μετάφραση – επιμέλεια: Βιργινία Μπλάνη


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki