Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στην υπηρεσία της εξατομικευμένης προπόνησης!

FITNESS CONSULTANTS - 28 Φεβ 2024

Innovation First…    

Διαβάζεται σε 6’

Το fitness του μέλλοντος; Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) στην υπηρεσία της εξατομικευμένης προπόνησης!  

 

 

Καθώς οι τεχνολογικές εξελίξεις συνεχίζουν να ‘‘τρέχουν’’ με ταχύτητα φωτός και τα νέα επιτεύγματα να μας εκπλήσσουν σχεδόν σε καθημερινή βάση,  θα ήταν παράδοξο να λείπουν οι εφαρμογές τους και στις υπηρεσίες άσκησης. Ο υγιεινός τρόπος ζωής,  η παρότρυνση για μία ενεργητική καθημερινότητα, η στροφή του γενικού πληθυσμού στην προσωποποιημένη, άρα και αποτελεσματική άσκηση, τη σωστή διατροφή, τον ποιοτικό ύπνο, την παραγωγική εργασία και στον ενεργητικό ελεύθερο χρόνο, οδηγούν τις εξελίξεις, με τις εταιρίες κατασκευής εξοπλισμού άσκησης αλλά και τους κολοσσούς της τεχνολογίας, να αναζητούν το εργαλείο που θα προσφέρει στον τελικό καταναλωτή τον απόλυτο οδηγό και σύντροφο στην καθημερινή του άσκηση!

Proprietary software that motivates

Φαντάσου όταν ξυπνάς, να βρίσκεις έτοιμη την πρόταση για το δικό σου ‘‘workout of the day’’, βασισμένο στην φυσική σου κατάσταση, τις προτιμήσεις σου, τις προπονήσεις που έχεις ακολουθήσει το προηγούμενο διάστημα, την ποιότητα του ύπνου σου, τo επίπεδο του stress στον οργανισμό σου, τους αγαπημένους σου προορισμούς και στις επτά ηπείρους!

Και φυσικά, να έχεις συνεχώς ‘‘στον ώμο σου’’ τον Προπονητή που σε εμπνέει και σε καθοδηγεί, που λατρεύεις να τον ακολουθείς και ‘‘τυχαίνει’’ να είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης, διάσημος trainer ή επαγγελματίας υγείας! Παράλληλα, το μηχάνημα που έχεις επιλέξει να ασκηθείς, να αλλάζει ταχύτητα, αντίσταση, κλίση καθοδηγούμενο από τον προπονητή σου, αλλά και το δικό σου επίπεδο φυσικής κατάστασης!

Ακούγεται σαν σενάριο από το μέλλον; Και όμως είναι πραγματικότητα και ονομάζεται Interactive Connected Training Technology powered by iFit!

Experiential content that keeps members immersed

Ανάβαση στο Έβερεστ, κωπηλασία στις Αγγλικές ακτές, ποδήλατο στους Ναούς του Κιότο, τρέξιμο στον Παρθενώνα! Ζωντανά ή on-demand, στο μηχάνημά σου, το smart phone ή το tablet σου, στην τηλεόρασή σου! Περισσότερα από 17.000 βίντεο με εκπληκτικές παραγωγές από βραβευμένους με Emmy παραγωγούς και σκηνοθέτες, με την ανώτατη ποιότητα ήχου και εικόνας σε εμβληματικούς προορισμούς σε περισσότερες από 50 χώρες!

Επιπλέον, η αποκλειστική συνεργασία με το Google Maps™, σου επιτρέπει να ‘‘χαράξεις’’ οποιαδήποτε διαδρομή ανά τον κόσμο και να την εκτελέσεις με το μηχάνημα να ακολουθεί την πραγματική κλίση του εδάφους!

Μόνο το 2021, από τους +6,4 εκατομμύρια συνδρομητές του iFit, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 141 εκατομμύρια προβολές, live και on-demand, καθοδηγούμενες από μία ομάδα 180 ειδικών στην άσκηση, κάνοντας το iFit την διαδραστική πλατφόρμα που προσφέρει μία μοναδική στον κόσμο εμπειρία!

Interactive hardware that connects

Μπορείς να βιώσεις την εμπειρία του iFit σε μία μεγάλη γκάμα συνδεδεμένου εξοπλισμού: διάδρομοι, ποδήλατα, ελλειπτικά, κωπηλατικές, climbers, εξοπλισμό μυϊκής ενδυνάμωσης, διαδραστικοί καθρέφτες άσκησης, εξοπλισμός yoga και άλλα αξεσουάρ. Το έξυπνο hardware του iFit αλληλοεπιδρά με το λογισμικό αλλά και τις προσωπικές μας προτιμήσεις, προσφέροντας στα μέλη μία καθηλωτική εμπειρία! Το υλικό και η τεχνολογία iFit, είναι μοναδικά και προστατεύονται με περισσότερες από 400 ενεργές και υποβληθείσες πατέντες!

Tech that adjusts for a personalized experience

Οι αλγόριθμοί μας μαθαίνουν πώς γυμνάζονται τα μέλη και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να προσφέρουν προσαρμοσμένες προπονήσεις, αλλά και να προτείνουν τις μελλοντικές!

  • Το SmartAdjust™ ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο το πρόγραμμα για την ένταση της προπόνησης κάθε ασκούμενου μέλους και την τροποποιεί καθώς η φυσική του κατάσταση βελτιώνεται!
  • Η τεχνολογία ActivePulse™ προσαρμόζει σε πραγματικό χρόνο, την ένταση της προπόνησης με βάση τον καρδιακό ρυθμό του μέλους iFIT.
  • Το Leaderboard, επιτρέπει στα μέλη του iFIT να συνδέονται και να συναγωνίζονται (σε κλειστές ομάδες ή δημόσια), παρακινώντας τα μέλη να επιτύχουν τους στόχους τους.
  • Language Adjust – εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, κάθε μέλος μπορεί να προσαρμόσει την γλώσσα όχι μόνο στους υπότιτλους του βίντεο αλλά πλέον και στην φωνή του εκπαιδευτή!

 

Εάν θέλετε να μάθετε πώς η Freemotion και η iFit συνεργάζονται με καινοτόμους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων για να προσφέρουν μία ολοκληρωμένη προσέγγιση στα μέλη τους, παρακολουθήστε την μελέτη λειτουργίας του OPS

Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να μάθετε πώς η Freemotion και η iFit, δημιουργούν έναν κόσμο υγείας και ευεξίας που βοηθά τα μέλη σας να επιτύχουν τους στόχους τους και τα παρακινεί να παραμένουν στο γυμναστήριό σας!

Πηγές:

iFit.com | Our Story

iFit World of Intelligent Fitness

Χρήσιμα Links:

iFit This is our Home

(25) This is iFit – YouTube

(25) Freemotion 22 series, powered by iFit – YouTube

(25) Coach Bike – YouTube

The Vault

Fusion CST

iFit YouTube Channel

(25) Reflex study – YouTube

William Vale Hotel NY case study

ANANTI City Resort case study

Golden Union case study

FREEMOTION Corporate Presentation

 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki