Πέντε προτάσεις για να επιστρέψουν τα μέλη σας στις αίθουσες Εσωτερικής Ποδηλασίας

FITNESS CONSULTANTS - 06 Σεπ 2021

Monday Articles #10

Διαβάζεται σε 4′

Το ποσοστό επιστροφής των μελών στα γυμναστήρια, κυμαίνεται στο 50-60% σε σχέση με τις αρχές της άνοιξης του 2020, με πολλά μέλη να παγώνουν την επιστροφή τους σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Club Industry 2021. Πολλές χώρες επιτρέπουν πλέον την πλήρη χωρητικότητα στα club και σε άλλες ισχύουν ακόμα περιορισμοί. Τα νέα δεδομένα όμως, υποδηλώνουν πως τα μέλη θέλουν να επιστρέψουν, παρά το ότι έχουν συνηθίσει τις εφαρμογές γυμναστικής στο σπίτι.

Βοηθήστε τα μέλη σας να επιστρέψουν, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία εσωτερικής ποδηλασίας, χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πέντε συμβουλές:

 

  1. Βοηθήστε τα μέλη να δημιουργήσουν εφικτούς και μετρήσιμους στόχους. Η επίτευξη ενός βραχυπρόθεσμου στόχου παρέχει μια αίσθηση χαράς και ολοκλήρωσης και τα μέλη αδημονούν να συμμετάσχουν στο επόμενο μάθημα. Ο στόχος θα μπορούσε να είναι τόσο απλός όπως η παρακολούθηση δύο μαθημάτων την εβδομάδα ή η αύξηση του ορίου ισχύος τους (power threshold) κατά πέντε Watt. Πριν το καταλάβουν, θα αποκτήσουν μία διαρκή συνήθεια και θα επανέλθουν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε μία ομαδική πρόσκληση με βάση τον στόχο, ώστε τα μέλη να μπορούν να συναγωνίζονται και να συνεργάζονται για την επίτευξή του.
  2. Προσφέρετε εξατομικευμένες εμπειρίες προπόνησης. Το κίνητρο του καθορισμένου στόχου, μπορεί να μειώσει τους ενδοιασμούς των μελών για να επανέλθουν. Μετά από μήνες αποχής, μπορεί να προτιμούν να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ γυμνάζονται μόνοι τους σε ένα virtual ή interactive ποδήλατο στην αίθουσα των καριοαναπνευστικών μηχανημάτων, ή να νιώσουν τη χαρά μιας ομαδικής προπόνησης στην αίθουσα, αλλά με μία προπόνηση εξατομικευμένη στο επίπεδό τους. Επιτρέψτε στα μέλη να προκρατήσουν τη θέση τους, ώστε να τους περιμένει ένα ποδήλατο. Βοηθήστε τους να παραμείνουν αφοσιωμένοι στα στατιστικά μετά την προπόνηση βλέποντας τα εισερχόμενα email τους.
  3. Επενδύστε στην καινοτομία στον προγραμματισμό ομαδικών τάξεων. Τα μέλη σας, όλο αυτό διάστημα, έχουν χρησιμοποιήσει εφαρμογές τεχνολογίας στο σπίτι. Φέρτε στο στούντιο στοιχεία από όσα έχουν αγαπήσει τα μέλη μέσω των εφαρμογών γυμναστικής στο σπίτι, αλλά με το πλεονέκτημα της ασυναγώνιστης ατμόσφαιρας συντροφικότητας. Προσφέρετε προπονήσεις με οπτική διέγερση και ενεργοποιήστε περιλήψεις email μετά την προπόνηση με αναλυτικά στοιχεία της προπόνησης. Αυτά τα ψηφιακά στοιχεία θα προσελκύσουν τα Gen Z και Gen X μέλη, που αποτελούν το πιο δυναμικό σας πελατολόγιο και είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία. Ενσωματώστε στον προγραμματισμό σας, την επιθυμία τους για προκλητικές, εξατομικευμένες εμπειρίες με γνώμονα τα αποτελέσματα. Οι εταιρείες τεχνολογίας δημιουργούν ανταγωνιστικές λύσεις για να χρησιμοποιούν τα μέλη σας στο σπίτι, αλλά η εμπειρία όπου η καινοτομία συναντά την ομαδική προπόνηση είναι αξεπέραστη! Check Stages Flight here!
  4. Εκπαιδεύσετε τους Εκπαιδευτές σας με online εκπαίδευση. Οι κορυφαίοι, εκπαιδευμένοι εκπαιδευτές είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά σας. Τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για τους εκπαιδευτές να μπουν σε ένα διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο από το σπίτι για να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να νιώσουν μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού με ένα νέο πιστοποιητικό εκπαίδευσης στο χέρι. Είσαστε στη διαδικασία πρόσληψης νέων εκπαιδευτών; Αν τους δείξετε πως θα επενδύσετε στην καριέρα τους με την συνεχιζόμενη εκπαίδευση, θα προσελκύσετε χαρισματικούς εκπαιδευτές, με αποτέλεσμα μια σταθερά υψηλή εμπειρία μελών. Check Stages online Certification here!
  5. Προσφέρετε μια υβριδική στρατηγική περιεχομένου και ξεκλειδώστε έναν νέο τύπο κοινού. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, οι άνθρωποι συνήθισαν να ασκούνται στο σπίτι μπροστά σε μια οθόνη. Ενώ ορισμένοι αγωνιούν να επιστρέψουν στο κλαμπ, πολλοί εξακολουθούν να θέλουν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο από απόσταση. Μια υβριδική λύση που συμπληρώνει τις προπονήσεις εντός του club με online και on demand προπονήσεις, διασφαλίζει ότι τα μέλη παραμένουν στην επιρροή σας, δουλεύοντας με τους ίδιους εκπαιδευτές όπως στο κλαμπ, ακόμη και όταν είναι στο σπίτι ή στη δουλειά. Ένα πρόσθετο κέρδος της ανάπτυξης μιας εικονικής κοινότητας είναι η προσέγγιση νέων μελών στο γυμναστήριο, όσων προηγουμένως δεν ένιωθαν άνετα μέσα στο γυμναστήριο ή εκείνων που ζουν και εργάζονται μακριά σας. Μπορούν να λειτουργήσουν εξ αποστάσεως με την ομάδα εκπαιδευτών σας, να συνδεθούν με το club και ίσως ακόμη και να περάσουν ξανά από τις πόρτες του γυμναστηρίου κάποια μέρα. Αξιοποιήστε ένα νέο, αυξανόμενο τμήμα ανθρώπων που έχουν συνειδητοποιήσει τα οφέλη της ψυχικής υγείας μέσω και της άσκησης, από όπου και αν εκείνοι αισθάνονται πιο άνετα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki