Σχεδιάζοντας το νέο σας Studio Pilates

FITNESS CONSULTANTS - 05 Απρ 2021

Η BASI Pilates, η κορυφαία Ακαδημία Εκπαίδευσης δασκάλων Pilates στον κόσμο, μεταφέρει τα τριάντα χρόνια εμπειρίας. στο σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού κορυφαίας ποιότητας!

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης και σε συνεργασία με κορυφαίους δασκάλους σε όλο τον κόσμο, θέτουμε στη διάθεσή σας τον εξοπλισμό της BASI Systems!

Προτάσεις:

Μάθε περισσότερα στο link: Σχεδιάζοντας το studio pilates

Ενδεικτικές προτάσεις, ανάλογα με τις διαστάσεις του χώρου σας:

45sqm

65sqm

130sqm

Floor plans:


About BASI Systems®

Η BASI Pilates είναι η κορυφαία Ακαδημία Εκπαίδευσης δασκάλων pilates στον κόσμο.

Με βάση αυτή την εμπειρία και τις κατευθυντήριες γραμμές του Ιδρυτή της Rael Isacowitz, η BASI Systems κατασκευάζει μηχανήματα με την ανώτατη ποιότητα κατασκευής και καινοτόμες λειτουργίες.

Το σύστημα ρυθμίσεων EPS – Enchased Pulley System – το επαναστατικό F2 System, οι διαστάσεις των μηχανημάτων, οι βραβεύσεις από διεθνείς οργανισμούς, αποτελούν εγγύηση πως ο εξοπλισμός σας θα σας δώσει σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η εφ’ όρου ζωής εγγύηση στον ξύλινο σκελετό και τα αλουμίνια, είναι ένα επιπλέον δείγμα της ποιότητας του εξοπλισμού.

Κορυφαίοι οργανισμοί τόσο παγκόσμια – Virgin Active – όσο και στη χώρα μας – Tatoi Club, Ecali Club, Holmes Place, Euphoria Retreat Hotel, Παλλάδιο Κέντρο Αποκατάστασης, Realfit, Anima Studio, 3Circles Pilates, Balanze Pilates και πολλά ακόμα, επέλεξαν την BASI Systems, δημιουργώντας studios – σημεία αναφοράς!

Μπορείτε να δείτε τον πλήρη κατάλογο του εξοπλισμού στο link: BASI Systems Catalog


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ


FITNESS CONSULTANTS - 16 Απρ 2024

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Διαβάζεται σε 2′   Περισσότεροι από 1000 εκθέτες και συνεργάτες, 129.668 επισκέπτες από 114 χώρες, στην μεγαλύτερη έκθεση που έγινε […]

FIBO 2024: Billion-euro fitness market continues to grow

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki

Ορισμός: Μπουτίκ _ Boutique _ Ουσιαστικό – Ένα μικρό κατάστημα που πουλά μοντέρνα ρούχα ή αξεσουάρ. – Μία επιχείρηση που […]

Boutique Studios Case Study | Training Room Pefki